Jobba hos Oss

Vi kan alltid bli bättre. Genom att rekrytera rätt personer förbättrar vi vår organisation och blir bättre på att hjälpa våra kunder.


IT-konsult med Teknisk Bakgrund

Vi söker dig som vill arbeta i rollen som IT-konsult och har en minst 3-årig bakgrund som utvecklare inom områdena webb och/eller API:er. Vi ser gärna att du har erfarenhet som konsult.

I din tekniska bakgrund vill vi att du har erfarenhet av något utvecklingsspråk som C#, Java, JavaScript eller dylikt. Du har arbetat med systemmiljöer on-premise som har varit en del av ett varierat systemlandskap och löst svårigheter som har varit direkt kopplade till denna variation. Du har kanske även erfarenhet av att arbeta med någon av de större molntjänsterna som Azure eller Amazon Web Services.

Vi ser gärna att du har arbetat med design av systemlösningar på någon nivå. Här ska du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med att översätta krav från beställare till teknisk specifikation. Du ska ha erfarenhet av att föra dokumentation av delar eller hela utvecklingsprocessen i ett eller flera projekt.

Du ska ha erfarenhet av att ha jobbat enligt agila metoder som Scrum eller LEAN.

Det är meriterande om du har erfarenhet från några av de marknadsetablerade integrationsprodukterna som BizTalk, SAP PO, Dell Boomi eller MuleSoft.

Vi ser gärna att du är en person som är social, flexibel, problemlösande och teknikintresserad. I grund har du någon form av högskoleutbildning, du är bosatt någonstans i Skåne och har inget emot att resa i arbetet.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

SEKIL AB är ett IT-konsultbolag med säte i Malmö. Vi erbjuder en heltidsanställning med stor frihet och mycket eget ansvar. Vi vill vara en agil organisation där de anställda själva tar ansvar för sin roll i organisationen.

Inkludera löneanspråk i din ansökan och förbered minst två referenser till senare delen av anställningsprocessen.

På grund av höga säkerhetskrav hos våra kunder måste du vara beredd på att genomgå en säkerhetsprövning.

Du är välkommen att skicka din ansökan eller frågor till a-8246@sekil.se. Vi tillämpar löpande urval.

Genom att du skickar din ansökan till oss godkänner du att vi under rekryteringsperioden sparar den personliga information som din ansökan innehåller. Det kan dröja upp till 30 dagar innan du hör från oss och om din ansökan inte längre är relevant kommer vi att ta bort informationen från våra system. Skulle du vilja att vi tar bort din personliga information tidigare går det bra att höra av sig till a-8246@sekil.se angående detta och då avbryter du även ditt intresse för den här anställningen.